Toneelgroep ROOD is een initiatief van een ambitieuze groep vrienden die verrassen, spelen, ontwikkelen, bewegen en raken. 

ROOD wil Den Haag verrijken met persoonlijk, authentiek, non-conformistisch en multidisciplinair theater op bijzondere locaties. Naast het maken van locatie-theater is het een belangrijk uitgangspunt om amateurs en professionals uit verschillende disciplines samen te brengen. De diverse referentiekaders die in steeds veranderende samenstellingen het uitvoerende team vormen, inspireren tot  theatervoorstellingen die lang in de herinnering blijven hangen.

ROOD is een springplank voor veelzijdig talent en een uitlaatklep voor gemotiveerde amateur en (semi) professionele spelers. 


Stichting d'Oro

Om alle initiatieven van Toneelgroep ROOD te ondersteunen is stichting d’Oro opgericht. In het bestuur van de stichting hebben drie vrijwilligers zitting. Iedereen heeft eerdere bestuurservaringen opgedaan in verenigingen en stichtingen. De bestuursleden blijven voor een langere periode aan, waardoor de professionele ondersteuning van de toneelgroep gewaarborgd is.

VOLG ONS

Toneelgroep ROOD is ook te volgen op Facebook. Daarnaast zijn alle video's van deze en eerdere producties te vinden op You Tube.

MEE DOEN

Heb je zin om mee te werken aan een productie van Toneelgroep ROOD? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

PARTNERS

Culturalis (opent in nieuw venster)

Fonds 1818 (opent in nieuw venster)

Buro Rood (opent in nieuw venster)

ROOD Show - Theater techniek & evenementen producties

Polder Knowledge - Fullservice internet bureau (opent in nieuw venster)

Gemeente Den Haag