Reacties

De wraak van Ifigeneia

Reacties (7)

Reactie van : K. BALERO
" Dit was weer echt toneelgroep ROOD: scherpzinnig, Schurend en schaterlachen. Een heerlijke avond voor oud en Jong en een geweldig publiek! "
Reactie van : MARTIN WILLE
" Elk jaar is het weer een feestje om te komen kijken naar ROOD. Wederom heel leuk gedaan!! "
Reactie van : Eugenie
" Fantastisch uitgevoerd! Het onbekende familiedrama achter de Trojaanse oorlog vol passie en humor :) "
Reactie van : Jacobine
" Een stuk vol vaart, mooie monologen en humor! Komt dat zien! "
Reactie van : Quirine
" Dit was wederom een prachtige voorstelling! Veel gelachen en op het laatst tranen gelaten van ontroering. Jullie hebben het weer voor elkaar gekregen om in 1 week een stuk van hoog niveau neer te zetten, onder de bezielende leiding van topregisseur Manon! Hulde voor haar, de spelers en het ondersteunende team! "
Reactie van : Peter van berkel
" De verwachtingen werden ruimschoots overtroffen. Wat een resultaat om in korte tijd deze prachtige/krachtige uitvoering tot stand te brengen. Super, we zijn trots op jullie allen. "
Reactie van : Anne-Marie Jongepier
" Bravo voor Manon en alle acteurs en technici! In zo'n korte tijd zo'n resultaat. Echt een waanzinnige voorstelling, het einde laat je even niet meer los. Succes in de rest van de week. "

Augustus Oklahoma

Reacties (11)

Reactie van : Monique
" Wat een briljant stuk! Gelachen en gehuild, verrast en geraakt. En wat geweldig dat het na 10 jaar gelukt is op deze prachtige locatie te mogen spelen. "
Reactie van : Mariska Schild
" Wat was het weer een mooi stuk op een super locatie!!!! Op naar de volgende 10 jaar (voorstellingen)!! "
Reactie van : Jacobine
" Heftig stuk..maar zeker zeer vermakelijk! "
Reactie van : mighty michael
" Mooie voorstelling in een prachtige omgeving. Familiedrama's zullen nooit meer hetzelfde zijn.... "
Reactie van : Petra Brekelmans
" TE GAAF!!! MEESTERLIJK "
Reactie van : I.Jongepier
" Lieve Chiara en gezelschap ROOD. Ik heb genoten, omi. "
Reactie van : Anne-Marie Jongepier
" Wat een wervelende voorstelling, acteurs van Rood en Manon, we hebben genoten. Bijzonder om zo'n locatie toneel mee te maken op een wonderschoon plekje van Den Haag Zuid. Veel succes met de komende voorstellingen. "
Reactie van : Peter van Es
" Wat een uitdaging om dit stuk met een oorspronkelijke lengte van ruim 4 uur, teruggebracht naar circa drie-en-een-half uur als jubileumproductie op te voeren. Ik vind dat Manon met haar uitstekende cast daar voor een groot deel in is geslaagd. Na de pauze werden emotie, drama maar ook de humor voelbaar overgebracht en veroorzaakten bij mij en anderen momenten van ademloos beleven. Hulde en hopelijk een stimulans voor het komende decennium! "
Reactie van : merel ohr
" Prachtig intens stuk. Genoten van jullie spel! "
Reactie van : Mieke
" Wat een prachtig jubileumstuk heb ik donderdag mogen mee beleven.Je werd in alle emoties meegenomen.In de auto naar huis konden we niet beslissen wie er het best had gespeeld,voor iedereen de hoofdprijs met wimpel,top,top,top! Deze hulde is ook voor de andere medewerkers. Toneelgroep Rood heeft zijn bestaans-recht in de af gelopen 10 jaar dubbel en dwars bewezen. "
Reactie van : Sandra
" "Het was een geweldige avond! Bravo voor jullie en de wijze waarop jullie dit schitterende toneelstuk speelde in dit schitterende landhuis. "

Gras

Reacties (10)

Reactie van : Coen Bom
" WAT een waanzinnig goede, leuke, soms naargeestige, maar vooral supervermakelijke voorstelling. Goed geacteerd en ik hoorde dat de regie in 5 dagen is gebeurd: waanzinnig. Complimenten. Chapeau chapeau chapeau. "
Reactie van : Ineke Sprenkels
" Bizar briljante, pijnlijke en mooie karakters gezien. Genieten. Dat in een week?? Ongelofeloos. Diep respect, echt top. "
Reactie van : Sarah Bal
" Ik vond het heel grappig. Top gedaan! groetjes bal fan. "
Reactie van : Stefan & Nina
" Waanzinnige voorstelling! Alle emoties zijn bij mij wel langs gekomen. Heel hard gelachen maar ook ontroerd en wat een bak aan herkenning. Geweldig spel en een briljant toneelbeeld. Iedereen, met een beetje een gekke familie (dus iedereen) zou dit echt moeten zien. Wij hebben genoten. "
Reactie van : Yassine en Linda
" Toffe voorstelling, we hebben ervan genoten! Chapeau!!!! "
Reactie van : Mieke
" Wederom een prachtige productie, decor creatief, muziek prachtige ondersteuning en dan de spelers.....top,top,top! Gezellig napraten in de sfeervolle bar, gewoon een heerlijke avond. Zoveel complimenten voor jullie, als er GRAS sprieten zijn. "
Reactie van : Els den Heijer en Rinus Ammeraal
" Het was weer een fantastische voorstelling, zo knap met zo weinig middelen. Werkelijk intens spel. We hebben genoten en kijken alweer uit naar de volgende voorstelling. "
Reactie van : Mario Auerhaan
" het spel begon, ik keek naar jullie in de wetenschap dat ik het boek had gelezen maar niet meer precies wist hoe of wat....tot maarten zei "ik ga een gat graven".....toen wist ik het weer....en toen wist ik ook dat als met jullie meega wordt ik weer net zo verdrietig als toen ik het boek sloot......en ik kon niet anders dan met jullie meegaan, en dus wist ik wat mij zou overkomen....en dat allemaal omdat jullie in een kleine 50 uur tijd dit gezin van leven hebben voorzien...en van een onvermijdelijk lot.....en dus was ik weer verdrietig....maar ook blij dat het jullie weer gelukt is om mij op te pakken en mee te voeren op de stroom.....dank ullie wel "
Reactie van : Gosa
" Heerlijke voorstelling! Super ontvangst! Mooi dat jullie dit in 5 dagen voor elkaar hebben gekregen! Zeker een aanrader voor een leuke avond! ( en de speciale gin-tonics waren heerlijk :) top avond! "
Reactie van : Suns
" Totaal anders dan wat ik van jullie ken, maar qua niveau net zo verbluffend goed. Zo'n kleine setting en ontdaan van alle special filmische effects, dus bijna naakt, maar wat een kwaliteit van de spelers. Je wordt gegrepen, je waant je in een film en wanneer je weer wordt uitgespuugd aan het eind, realiseer je je weer waar je bent en dat het (helaas) voorbij is. BLIJ dat ik ben gekomen en enorm veel bewondering voor de spelers, de muzikale invulling en samenwerking en uiteraard ook de onzichtbare technici. Dank!! En graag tot een volgende keer. "

Erfenis

Reacties (23)

Reactie van : Gijs Hietkamp
" Wouw, overweldigend stuk, je krijgt het steeds nauwer in je strot gedrukt, totdat het allesoverheersend wordt ingelost, mijn adem stokte... Blij om levend het stuk te verlaten! "
Reactie van : Kristel Keuren
" Wat een indrukwekkende en intelligente regie. Met humor, tempo en kwetsbaarheid gespeeld. Hulde. "
Reactie van : Eva & Maurice
" Indrukwekkend en boeiend, van het begin tot aan het eind. Thumbs up! "
Reactie van : Peter
" mooie voorstelling. Fijne after. kortom: topavond "
Reactie van : Garmt
" Oh, wat was Rood weer in topvorm! Het decor, de sfeer, het spel, de regie, de bewerking, het stuk zelf... Alles klopte! Ontzettend genoten, ook van de professionele horeca (goedzo Ina! :) ) en de muziek van Gijs Hietkamp e.a. Gaat dat zien! Toi toi toi voor de rest van de voorstellingen! "
Reactie van : Fleury
" Knappe voorstelling, sterk gespeeld (gesproken en stil), goeie avond. en lekkere cocktails! bedankt. "
Reactie van : marijke vreeburg
" Zeer goed gespeeld, en mooi verhaal waar je alle kanten mee uit kan. Kom volgende keer zeker terug, bedankt. "
Reactie van : Aranea Verkaik
" Ahh waar moet ik beginnen? Duidelijk vanaf het begin ;-) Professioneel van begin tot eind met de rillingen en emotie's over je lijf! Chapeau ROOD!! Snak naar meer voorstellingen! 1x per jaar mag wel opgeschroefd worden! De horeca is FANTASTISCH verzorgd. Kom dat zien & drinken mmmm. Aranea Verkaik. "
Reactie van : Tim en Yvonne
" Hoe de geesten uit het verleden zowel de psychiater als zijn (ex) patient achtervolgen, prachtig weergegeven in een wederom goed gekozen entourage. "
Reactie van : Gijs Ockhuysen
" Een mooi en indrukwekkend stuk, zeer de moeite waard! Geeft stof tot nadenken en tot levendige discussie achteraf. Spelers zijn professioneel spelende amateurs, om over de spelbewerking en regie maar te zwijgen. Geweldig! Als het nog lukt: gaan kijken!! "
Reactie van : Irina Zijlstra en Elske de Graaf
" Heftig, als altijd, boeiend en erg goed gespeeld. Wij kijken naar de volgende voorstelling uit! "
Reactie van : marjon van der vegt
" Wat een geweldige plek om te spelen. De ruimte geweldig benut, inventief het tennisveld. Overtuigend toneelspel, en mooi de wisseling naar Frankrijk. Ook de beamers tussendoor op de gang en aan 't einde. Genoten van het stuk. Hoe het 70 jaar na dato nog steeds zo actueel kan zijn. Ja zeer onder de indruk !! Dank voor een gave avond Rood :D Veel toi toi toi bij de komende speeldagen. Marjon "
Reactie van : rodeerik
" mooie voorstelling! ik heb ervan genoten. "
Reactie van : Ester
" Een overtuigend stuk met een lastig maar intrigerend onderwerp. Terug op de fiets hebben we samen nog volop nagepraat over het onderwerp, het stuk maar ook over herkenning naar eigen situaties. De lokatie is erg mooi, maar de wissel bracht wat verstoring voor ons. "
Reactie van : Sabine van der Poel
" Weer een heel mooi stuk! Geboeid tot het eind. Kijk uit naar het volgende stuk! "
Reactie van : Esther Hoeve
" Een indrukwekkend stuk, intens en heel mooi neergezet. Goed gebruik gemaakt van de lokatie. Volgende keer kom ik zeker weer. "
Reactie van : Mieke
" Wat een geweldig,indrukwekkend stuk. Prachtig gespeeld. Je wordt er helemaal ingezogen, zat aan het eind op het puntje van mijn stoel!! GEWELDIG ! "
Reactie van : Noura
" Mooi spel, mooie beelden, mooie locatie, bijzonder mooie verhaallijn, wel ff bijkomen nu... ;-) "
Reactie van : Maureen Motta
" Aangrijpend. Heftig. De erfenis raakt tot in je tenen. "
Reactie van : Frank Koster
" Top avond gehad, zeer pakkende voorstelling. "
Reactie van : Melissa & Jan-Willem
" Rood zou Rood niet zijn als de spelers er niet in zouden slagen het publiek letterlijk en figuurlijk mee te nemen in hun verhaal. En Rood was het zeker! De creatieve ideeën voor het weergeven van verschillende gebeurtenissen op het zelfde moment kwamen heel mooi tot uiting in het stuk. Dat kenmerkt de professionaliteit van de spelers, regie en ondersteunende organsatie. We hebben erg genoten!! Groetjes uit Lund, Zweden! "
Reactie van : Niek
" Geweldig stuk! Goed gespeeld door iedere acteur. Zeer sterke cast. Met name hulde aan de mannelijke hoofdrol. Sterke dynamiek en originele mis-en-scene. Van begin tot eind boeiend. Verassende ontknopingen en aangrijpende finish. Fantastisch! "
Reactie van : A. Priester
" Jeroen Vegt heeft mij megenomen, hij had het stuk al eerder gezien. Mijn complimenten, erg goed in elkaar gezet en niemand deed onder voor elkaar. Het gebruik van het decor en de details (douche. dia's, buiten verblijf in Frankrijk en alle klassieke telefoons hier en daar vond ik geweldig. Eindfeest was ook perfect, heel veel succes met de volgende productie. André (The Son of a Preatcher man). "

Het Vierde Rijk

Reacties (20)

Reactie van : Cobi van Delft
" Hans en Hilde, Edo en Hanna, hadden wat mij betreft wat langer alleen mogen blijven in het stuk, voordat de andere drie in het spel kwamen. Mooi spel van allemaal goede techniek en regie, goed verzorgde avond, met heerlijke cocktails, meer van dat "
Reactie van : Stefan Schouten
" Goed stuk, boeiend, spannend en hier en daar humor. Mooi gespeeld en bedacht. Mijn complimenten! "
Reactie van : Ronald Buitenhek
" Mooi, aangrijpend en soms ook grappig. En dan op die locatie. Ik heb nog wel pijn in mijn nek van het twijfelen welke kant ik op moest kijken. Ik wilde alles zien. "
Reactie van : Stephanie en Richard
" Genoten! Bedankt voor de fijne avond! "
Reactie van : Antoinette
" Mathilda was fantastisch!!! "
Reactie van : Nienke van Es
" Wat een stuk weer!! Veel stof tot nadenken! Geweldig spel, locatie, belichting enz. Euforisch gevoel wanneer Hilde eindelijk voor zichzelf kiest! Echt top weer! X "
Reactie van : Nynke
" Indrukwekkend! "
Reactie van : Staf
" Een hele ervaring. Twee uur die voorbij vliegen vanwege alle beelden, effecten en vloeiende verhaallijn. Een stuk wat veel vraagt van de spelers. Lijdt tot een aantal indrukwekkende prestaties. "
Reactie van : Mieke
" Het Vierde Rijk weer een stuk van hoge klasse. Complimenten voor de spelers en het unieke gebruik van de locatie!! "
Reactie van : G. van Gelder
" Het Vierde Rijk is een toneelstuk dat stof tot nadenken geeft. Het is fenomenaal geregisseerd en de lokatie is geweldig. De acteurs en actrices hadden een energie die voelbaar was waardoor de uitvoering tot grote hoogte kwam. Proficiat !! "
Reactie van : Margaret Portielje
" Alsof de tijd niet meer bestond, mijn horloge bij de entree was achtergebleven. Mijn spieren lieten mij weten dat ik in aangename spanning iedere uithoek van de lokatie gedurende de gehele uitvoering heb gevolgd. "
Reactie van : Gijs Hietkamp
" Wouw, wat ben ik overdonderd en betoverd, heb ik naar adem gesnakt en op mijn stoel zitten wippen. Geweldig spel en dito techniek, bijna twee uur aan één stuk aan het spel gekluisterd. Dikke sjapo! "
Reactie van : Barry Grove
" Enorm dichtbij en verschrikkelijk ver tegelijk. Energiek en rust. Precies genoeg gelachen en moeilijke karakters in een mooie cadans gezien. Dank voor een mooie avond en daarmee mooie ervaring! "
Reactie van : Moeps Stellingwerf
" De teksten van Peer Wittenbols zijn scherp, confronterend en vol humor. Toneelgroep ROOD koos het Vierde Rijk van Wittenbols, een tekst die de acteurs moeten kunnen dragen. Dankzij de goede regie vallen de componenten goed in elkaar. Ondersteund met een bijzondere locatie en het sublieme lichtplan is de voorstelling een genot om naar te kijken en komen de levensvragen ongevraagd hard binnen. Zo zou theater moeten zijn. "
Reactie van : Lambert Bierfort
" Aanrader!! Erg leuk stuk & goed gespeeld in een bijzondere locatie. Ga vooral kijken. "
Reactie van : Anne de Raaf, Fonds1818
" Dank voor de heel bijzondere avond. We vonden Het Vierde Rijk heftig en boeiend. Er werd weer overtuigend gespeeld en we zaten van begin tot eind op het puntje van onze stoel. Jullie hadden het in alle opzichten weer goed voor elkaar. Bijzondere locatie ook waarbij jullie creatief van de mogelijkheden gebruik hebben gemaakt. En leuk die cocktails. Echt lekker. Nog veel succes en graag tot volgend jaar weer. "
Reactie van : Lilian
" Wat een gave voorstelling, mijn complimenten aan de acteurs, regisseuse en mensen achter de schermen. Goede acteurs, de sfeer komt goed over en de emotie voel je tot het einde! Groetjes!! "
Reactie van : Josien
" Een zeer emotioneel en waarachtig spektakel.Prachtig gespeeld. De moeite waard om meerdere keren te zien. Professioneel en toegankelijk. Associaties met producties van de Appel en dan beter. Dit wil je beleven. "
Reactie van : Sanne
" Een woord voor dit stuk is echt onmogelijk. Super Locatie! Heel mooi Licht! 7 bijzondere verhaallijnen, boeiend! En weer genoeg om over na te denken. Ik heb genoten van het spel. Ga zo door...... Bedankt!!! "
Reactie van : Sarah Bal
" Ik vond dat jullie het heel goed speelden. En ik hoop dat jullie nog veel meer toneelstukken doen. Groetjes Sarah "

Hemels

Reacties (34)

Reactie van : Erik
" Heel overtuigend (wilde bijna de vloer op komen lopen om de mishandeling te stoppen) en een mooie vertaling van de film die ik eerder gezien heb. Boeiend van begin tot het eind. Water op de vloer is erg verrassend en mooi. Wel tegelijkertijd een beetje verstorend omdat ik medelijden heb met de acteurs die in het nat moeten staan, maar verder heel goed gespeeld. "
Reactie van : Jur en Diaan
" prachtig, indrukwekkend! "Het woord betoverend kwam spontaan bij me op" (Jur). Het is een heftig stuk, waarin onderdrukking en zucht naar vrijheid voelbaar wordt gemaakt. Complimenten aan regisseuse Manon. Hoe zij de beelden en teksten combineert en het stuk opbouwt, is niet alleen een herkenbare, maar vooral een fenomenale stijl. De cast willen we zeker niet vergeten. De rol van Sem wordt vanaf seconde 1 tot laatst overtuigend neer gezet door Steven. De rollen van Nahani en Anton hebben mij geraakt. En alleen omdat we andere mensen ook de kans willen geven een reactie te geven, komen we er niet aan toe andere spelers te noemen die dat wel verdienen. Dus sorry daarvoor, Jeroen, Ina, Boris en alle anderen ;) "
Reactie van : Marko de Jong
" Wat een heerlijke vernieuwende stuk. Ik heb van het begin tot aan het einde genoten van dit musikale schouwspel. Vol met verrassende effecten. de ruimte werd optimaal benut en petje af voor het idee en de prachtige uitvoering. Heerlijk alles onversterkt en dan toch het gevoel krijgen van een super dolby surround systeem. Alles is gewoon knap gedaan, mooi gezongen, goed gespeeld en de muzikale ondersteuning van Jan-Willem op de vleugel maakte het geheel helemaal af. De gehele cast bedankt voor deze geslaagde avond. Marko "
Reactie van : G. van Gelder
" Een fantastische voorstelling met spanning, verrassende elementen en heel goede muziek. De acteurs spelen als echte sterren. Het begin is heel bijzonder en de dirigent Anton is geweldig. Nog heel veel toi,toi 's voor de komende voorstellingen. Bea en Gerrit van Gelder "
Reactie van : Erik van der Aar
" Boeidend van begin tot eind. Zo overtuigend geacteerd dat je bij de geweldadige scenes het gevoel hebt te moeten gaan ingrijpen! Mooi en creatief gebruik gemaakt van de ruimte. En het element water geeft een bijzondere sfeer aan dit drama. Bedankt voor de fijne avond. "
Reactie van : Jorn Bos
" Ik vond het echt super leuk om te zien. Er is heel goed geacteerd. Het water en de vleugel passen heel goed bij elkaar. Groeten de leerlingen van Jan-Willem Hordijk "
Reactie van : Ard van der Steur
" Ook als je Hemels voor de tweede keer ziet, raak je weer geraakt door de intensiteit van het spel, de prachtige koor- en solozang en de tragiek van de gebeurtenissen. kippenvel gegarandeerd en een avond van napraten over wat je hebt meegemaakt, meegeleefd en meegevoeld. Prachtig! "
Reactie van : Fons van Westerlee
" 't was weer hemels. Dank sterrencast! "
Reactie van : Jorn Bos
" Het was echt super. Wij vonden het heel erg gaaf. Met het water en de vleugel het paste heel goed bij elkaar. Er is geloven wij heel veel tijd in gestoken en dat is zeker aan het resultaat te zien. Groeten Jan willem Hordijk leerlingen "
Reactie van : Erik
" Prachtig! "
Reactie van : Bezoeker
" Gisteravond naar de voorstelling Hemels geweest en dat was een groot succes! Ik heb ademloos zitten kijken en luisteren. Complimenten voor de het decor, de muziek, de creativiteit en vooral het toneelspel. Zeer professioneel van een ieder! Hoe goed het was: ik betrapte mezelf er op dat ik gevoelens begon te krijgen voor Mariëlle, Nahani en Veerle. Een Hemelse avond dus! "
Reactie van : Adriaan (trotse vader van Boris)
" Geweldige voorstelling...... Geweldige regisseur..... Geweldige acteurs........ Geweldige sfeer........ Geweldige avond........ Chapeau!!!!! "
Reactie van : Tim Bodewitz
" Ja, ook wij zijn heel erg positief! De anderhalf uur is voorbij gevlogen. Bijzonder effect met dat water. De gehele cast acteerde bijzonder goed. Wij zijn fan geworden van deze toneelgroep! "
Reactie van : Machiel & Moniek
" Wederom een topproductie van Rood! Bijzonder dat dit gezelschap de kwaliteit keer op keer blijft vasthouden en de verwachtingen doet overtreffen. Wij zijn meer onder de indruk van deze stukken dan menig schouwburg toneelproductie. De productie is tot in de puntjes geregeld, het locatietheater is steeds weer verrassend, de groep is hecht en de goede vibe is tot lang na de voorstelling voelbaar. Kortom steeds weer een prachtige totaalervaring die ons lang bij blijft! Dank daarvoor! "
Reactie van : Margaret en Harm
" Wij waren zeer onder de indruk van Hemels. Wat is dat weer razend knap allemaal uitgewerkt en neer gezet. Toi, toi, toi voor de nog komende voorstellingen. En dat het komende publiek ook maar ontroerd de zaal mag verlaten..... margaret en harm "
Reactie van : Barry en Adee
" Het stuk Hemels was verrassend en indrukwekkend, het decor fantastisch. Bepaalde scenes waren erg intens. Het kwam letterlijk en figuurlijk heel dichtbij. De zang en de muziek waren in harmonie. Top stuk en meer dan de moeite waard. Zijn benieuwd naar het volgende stuk van Rood. Bedankt! "
Reactie van : Henk van Eijk
" Hemels wat hebben wij weer enorm genoten. "
Reactie van : Arie v Delft
" Wat een waanzinnig mooie voorstelling was dit weer, Manon je blijft mij telkens weer verbazen met je prachtige vondsten, en de ontroerend mooie vorm van jullie producties. Geweldig, jullie verdienen echt een veel groter publiek. "
Reactie van : Kees Stolze
" Waanzinnig mooi. Goed verhaal, goed gezongen, prachtig gespeeld. Wat gaan je acteurs ver en geloofwaardig. Altijd doen wat je zelf wilt en je nergens aan storen, dat levert het mooiste resultaat op!! "
Reactie van : Willem van Delft
" CHAPEAU !!!!!!!! Damend Good..... Alles klopte..... Godverdomme wat heb ik genoten, alleen ga ik me wel uit laten schrijven bij de hervormde kerk... Succes nog ALLEMAAL "
Reactie van : Sabine van der Poel
" Wauw: spectaculair vanaf het begin! Het overtrof mijn verwachting. Mooie productie, goede spelers. Hou me op de hoogte over wat nog gaat volgen! "
Reactie van : Esther
" Geweldig genoten vandaag. Gewaagde decor, maar helemaal goed! Hopelijk krijg ik een akkoord vinkje voor deze reactie, want ik vond het echt een aanrader! goed gedaan. "
Reactie van : Helene Oostdijk
" Tja... wat moet ik daar nou nog aan toevoegen? Theater zoals theater gemaakt moet worden. Hulde voor wat jullie (weer) hebben neergezet. Of moet ik zeggen: wat jullie 'te water hebben gelaten'. :-) "
Reactie van : ALO
" Prachtig, ik heb genoten. Super gespeeld! "
Reactie van : Bob van Regteren
" Fantastische voorstelling. Wat zijn de personages fantastisch neer gezet. Ik heb genoten. Wel heel wat anders dan ADVENDO Hattem. Bedankt. "
Reactie van : Sjoerd en Yvonne
" We kennen de film en zooooooooooo knap de essentie ervan op deze manier neer te zetten. Echt top, het eind met dat prachtige lied, echt een traantje gepinkt!!!! En zo dapper dat koude water!?!?! Het heeft veel meer dan amateur toneel. Go on!!!!, "
Reactie van : Madeleine
" Het was weer geweldig!! Alles klopte: de spelers, de muziek, het licht, het decor. Thumbs up! Ben trots op jullie! Keep up the good work! x Madeleine "
Reactie van : Hans van Os
" Wat een heerlijk toneelstuk en schitterend vertolkt door enthousiaste acteurs. "
Reactie van : Ingrid
" Het was ... hemels? Bijzonder goed acteren van iedereen surplus. Qua akoestiek en het water wat steeds meespeelde echt goed, het water ging "mee" en speelde een rol in het geheel, bijzonder. Omdat het een klein pubkiek was voelde het voor mij alsof het voor mij alleen werd gespeeld. Het lied blijft in het Zweeds en ook al heb je niks met Zweeds zoals ik, het mooiste, maar ik kan niet anders zeggen dan: bedankt voor deze voorstelling. "
Reactie van : Willem Schild
" Spontaan en open! Ik zie uit naar het volgende stuk! "
Reactie van : Anneke en Theo Knobbout
" In één woord, perfect! Spel, zang, muziek, decor en verhaal, absoluut van zeer grote klasse. We hebben ook de film gezien, heel goed, maar deze theater uitvoering was werkelijk nog beter. Amateurs? Nou, hier kunnen heel veel professionals nog een puntje aan zuigen. Proficiat!!! We hebben hier enorm van genoten, dit smaakt naar meer. "
Reactie van : Kris
" Een fantastische productie. Prachtige en verrassende beelden, optimaal ruimtegebruik, sterk ensemblewerk, mooie focus. Dank jullie wel! "
Reactie van : Yvon
" Het was een ontroerende voorstelling, met extra complimenten voor Manon, de regisseur, heel knap, maar ook voor de hele crew, zo mooi, het verhaal, het spel, de zang, geluid, licht. Het was een warm bad. Dank jullie wel. "
Reactie van : Sanneke
" Gisteravond naar Hemels geweest. Wat ontzettend goed gespeeld, wat zit het prachtig in elkaar. Ik heb de film gezien en was daar van onder de indruk maar jullie hebben er zulk prachtig toneel van gemaakt, chapeau! De man die Sem speelde, zo goed, wat hebben jullie hem goed weergegeven, ontroerend! Dit is veel meer dan amateur toneel, solo zingen, spelen in (koud) water en dan niet voorzichtig, nee, er vol voor gegaan, bedankt allemal voor een prachtige avond. "

Equus

Reacties (10)

Reactie van : Ellen Persoon
" Absoluut de moeite waard........nee dat dekt de lading niet....dat is meer een understatement voor wat ik gisteren ervaren en gezien heb bij jullie voorstelling Equus. Ook vandaag zit het slepende en tappende been, de alter ego's, de synchroon knikkende paardenhoofden, de schuine schuifende hooi bak nog in mijn systeem. {2 voor de prijs van 1 noemen ze dat} Mooi Manon hoe je met een aantal inhoudelijke veranderingen die heel organisch aanvoelde het een stuk van deze tijd gemaakt hebt. De abstratie droeg heel veel bij het werkte. Het riep bij mij geen afstand op zoals ik wel kan ervaren bij deze vorm. Prachtig intens spel. De Alexen waren ronduit indrukwekkend, in hun eigen wereldje ze deden dat zo goed dat ik ze werkelijk als één persoon ervaren heb, na de voorstelling in de foyer is dat even raar trouwens. Wat was je eng Nathan in die geile scene geplakt tegen dat raam. En Peter respect voor de moed waarmee jij je letterijk bloot gaf het was prachtig en heeft me erg geraakt. Dat jullie het fijn hebben metelkaar is voelbaar in jullie spel en wat een fantastische regiseur. Het is de mijn eerste Rood, tjonge jonge wat een binnenkomer, het smaakt naar meer. Dank jullie wel allemaal voor de heerlijke theateravond en nasleep vandaag. En toi toi toi voor de komende voorstellingen! "
Reactie van : Ric
" Equus- knappe bewerking met hypnotiserende scenes. Hulde aan het paard! "
Reactie van : Kim
" Vanavond 'Equus' mogen beleven en ik vond het waanzinnig goed. Het zat super strak en perfect in elkaar. Goede casting van mooie talenten. Vooral de beide heren 'Alex' en 'David' vond ik erg goed. Succes met de komende voorstellingen. "
Reactie van : Heleen
" Ik heb afgelopen vrijdag Equus gezien en was erg onder de indruk. Het stuk boeide heel erg en ik was onder de indruk van de creativiteit er om heen. Heb de hele voorstelling op het puntje van mijn stoel gezeten. Erg de moeite waard, hoog niveau "
Reactie van : Helene Oostdijk
" Afgelopen zaterdag Equus gezien en ik weet weer helemaal waarom ik zo van dit stuk houd. Grote complimenten voor de prachtige beelden, de intensiteit van het spel en de bewerking die de toch behoorlijk gedateerde problematiek van het origineel weer helemaal actueel maakt. Hulde! "
Reactie van : Emile Naus
" Ik vond het een geweldige voorstelling zaterdagavond, een moeilijk stuk erg professioneel verzorgd. Het was een lange reis om te komen kijken, maar absoluut de moeite waard. "
Reactie van : Arnoud Cambier
" Geweldige voorstelling ik heb genoten. "
Reactie van : Janneke Vandeursen
" Wat een gave voorstelling!! Enorm genoten!! "
Reactie van : Addie
" Ik vond het heel mooi hoe jullie Equus hebben neergezet. Het spel was indrukwekkend en zoals altijd wordt er geweldig gebruik gemaakt van de ruimte en het decor. "
Reactie van : Toos Scheffers
" Het aankomen op het adres in de Wegastraat was een verrassing. Met rode letters lachte 'Equus' ons toe. In de auto riep ik al: "Kijk nou eens even, een nieuw theater! Nooit van gehoord." De lokatie bleek inderdaad omgetoverd tot een heus toneelgebouw. Sfeervol verlicht, met een uitstraling waarbij je je meteen welkom voelde. We werden alleraardigst ontvangen door twee charmante jonge dames. Je merkte gelijk: hier is gewerkt aan een plezierig onthaal van de bezoekers. Wat doet dat toch goed. En dan de voorstelling. Equus, geen gemakkelijke opgave, maar wat hebben de regisseuse Manon de Groot-van Gelder, de spelers en verdere productiemedewerkers ons een prachtige avond bezorgd. Ooit zag ik de film met de onvergetelijke Richard Burton als psychiater. Enige basiskennis helpt wel. Wij, de bezoekers, werden meteen aan het werk gezet. Wie is wie precies? De psychiater stelde zijn secondanten voor. Aha, wellicht een broeder en een verpleegster. Nee, zij bleken ook de ouders van Alex te zijn. Maar wie is nou precies Alex? Die jongen linksachter of rechts? Verhip, ze zijn het beiden. Aha, er wordt met alter-ego's gewerkt. Spannend en: opletten geblazen! Dat beide jonge spelers zo indrukwekkend hun Alex neerzetten, was verrukkelijk om naar te kijken en te luisteren. De een extravert, provocerend en een beetje gek, de ander innemend lief. Alsof hij wilde zeggen: "Laat mij toch gewoon van paarden houden." Dan was er nog een jonge jongen en die speelde Speedfire, het paard. Dat deed hij heel goed. Helemaal niet makkelijk, hoor, de hele voorstelling er maar staan en geen tekst hebben. Wat je wel van hem hoorde, voetenspel bijvoorbeeld was erg goed. Het gedeelte voor de pauze had een sterke spanningsboog. Jammer was dat er in het tweede gedeelte twee zwakke plekjes zaten. Die leiden dan ook meteen af. Maar over het geheel heeft Toneelgroep Rood ons een boeiende avond gebracht. Iedereen speelde prima. De speelvlakte zag er geweldig uit. Wat een vondst die locatie! De goedlachse regisseuse heeft zulke verrassende ideeën. Neem de 'paardenstal'. Hoe kom je er op? En die dan ook ineens in beweging zetten. Dat zijn echt momenten dat je bijna tranen in je ogen krijgt. Ik zou best nog even door kunnen/willen gaan, maar dan wordt het veel te lang. Heel veel goede jaren gewenst voor Rood en op naar de volgende productie. "

Echt

Reacties (10)

Reactie van : Tiede de Boer
" Ik wil nog FF kwijt dat ik me uitstekend heb vermaakt afgelopen zondagavond. Heel erg knap en ECHT goed! Nog veel plezier bij de komende opvoeringen. "
Reactie van : Maria
" echt,een fantastische voorstelling echt,een stuk wat je pakt. echt,gespeeld op top niveau. echt,dacht dat Cas echt autistisch was en Valerie echt een pop echt,steengoede muziek echt,bijzonder goed geregisseerd echt,alle lof voor de mensen achter de schermen. ECHT een feest om mee te make "
Reactie van : Nynke
" Ik ben door mijn nicht Bien meegenomen naar de laatste voorstelling van dit toneelstuk want 'dit moest ik zien'! En ze had helemaal gelijk, wat was het leuk en goed! Het was van begin tot eind levendig, goed geacteerd en boeiend om naar te kijken, vooral omdat er overal op de achtergrond nog van alles gebeurde! En ook de afterborrel met iedereen was top. Bedankt allemaal voor de leuke avond! "
Reactie van : Jaclyn
" Het kan niet eenvoudig geweest zijn dit verhaal om te zetten naar een toneelstuk. Het is meer dan gelukt, wat een mooie prestatie waarbij alles tot zijn recht kwam en als een huis overeind stond. Aan de aandacht voor detail zag je het plezier dat spelers en productieteam hadden en als toeschouwer voelde ik me meer dan welkom in het liefdevolle dorp dat neergezet werd door een groep veelzijdige spelers. Toneelgroep Rood komt goed weg met de symboliek en abstractere weergave van gebeurtenissen. Met de muziek nog in mijn hoofd denk ik terug aan het ontzettend leuke stuk! Tot slot nog een extra compliment aan de regisseuse die in elk stuk de juiste toon weet te raken en aan Nina van Delft die hier een uitzonderlijke prestatie heeft neergezet. Dank jullie wel! "
Reactie van : Mieke
" ECHT!!Het was in een woord grandioos! De spelers,de muziek,het stuk, ik heb genoten. Manon kan trots zijn op haar spelers en haar werk. Ik zou willen dat veel meer mensen dit stuk gaan beleven.Mijn oprechte complimenten aan iedereen. "
Reactie van : Jhanna Houweling
" Heb gisteravond GENOTEN van de voorstelling. Op een briljante manier werd ik een wereld ingezogen waar ik 2 uur lang met een enorme smile op mijn gezicht in heb mogen vertoeven. Werd voortdurend verrast door alles wat er 'ten tonele' gebeurde. Hoog spelniveau, prachtig ritme, SUPER muziek. Eén waanzinnig geheel van ....ja, van wat eigenlijk? Wat is echt? Geen idee. Maar echt of niet echt: het voelde als één groot feest! Waarvoor HARTELIJK DANK!. "
Reactie van : Femke
" Zaterdagavond naar de voorstelling geweest, maar nog steeds aan het nagenieten! Het was echt super!! Super locatie, super stuk, super muziek van de Hike, en super toneelspel! "
Reactie van : Dries
" Bijna niet te geloven dat dit amateurtoneel was. Pas op het laatste moment had ik door wat echt was. "
Reactie van : Hans en Audrey van Hage
" Gisteren zijn we naar de voorstelling in de Martelaren geweest. Het was voor ons een heel bijzondere avond, we hebben enorm genoten van jullie voorstelling. We zaten er echt midden in, heel speciaal om als toeschouwer bijna deel uit te mogen maken van het stuk Echt. We hebben van jullie allemaal genoten en van Cas in het bijzonder, wij houden jullie in de gaten en komen zeker vaker naar Rood kijken. De locatie was ook heel speciaal voor ons, wij zijn hier op 25 maart 1975 getrouwd. Bedankt allemaal voor de heerlijke avond die jullie ons hebben bezorgd. "
Reactie van : Adje Kloos
" Beste cast & crew van Echt bedankt voor een heerlijke toneelavond. Wat een prachtige voorstelling. We hebben genoten van het verhaal, jullie spel, de regievondsten, het gebruik vande ruimte, de muzikanten en van de techniek (dat mag ook weleens gezegd). Ga er maar aan staan in zo'n grote ruimte. Chapeau, Manon. En geheel in stijl van de locatie: ons vertrouwen in de goedheid van de mens is bijgesteld, halleluja! "

FAMILIE

Reacties (13)

Reactie van : Ricky Laarman
" Chapeau voor ALLEN! Wat een fantastisch spel, wat een regie op hoog niveau, wat een locatie!!! Bij tijd en wijle sinister. In een woord TOP! "
Reactie van : Pieter van Goppel
" Het is inmiddels een dag later en voortdurend is ‘Familie’ onderdeel van mijn gedachte. Sinds gisteren ben ik op zoek naar de juiste woorden die de kracht van deze voorstelling kunnen omschrijven. De beelden en dimensies die op de speellocatie als vanzelf lijken te ontstaan, hebben mij geraakt en zijn ontroerend. Op het moment dat Karin het veld in rent verschijnt haar enorme schaduw op een loods achter haar en in de verte vormen rokende schoorstenen de horizon. Alsof ze de dood tegemoet loopt…………….dit beeld speelt zich alsmaar af in mijn gedachten af. Sommige dingen zijn niet te regisseren zou je zeggen maar zelfs het weer lijkt bij ‘Familie’ exact te weten wat het moet doen. Energiek, krachtig en bovenal natuurlijk spel sieren alle acteurs. De essentie van licht en geluid worden eens te meer duidelijk. Alle facetten van zintuigelijk theater komen voorbij in een heuse rollercoaster van emoties met aan het einde een hele duidelijke…………..’Punt’. Dank voor een geweldige avond. Toi, Toi, Toi de komende 2 voorstellingen en geniet! "
Reactie van : Anton
" Na de openingsscene en een passende introductie met een soort van mededeling 'fasten your seatbelts', stijgen we op. Meteen wordt duidelijk dat deze lokatie op het vliegveld Ypenburg volledig benut wordt met de inzet van de omgeving en het technische arsenaal; interactie met licht, geluid, muziek en beeld staan in dienst van het zeer, zeer indrukwekkende acteerwerk. Echt, ik heb een paar tranen gelaten. Ik heb me ook een paar keer vol laten gaan in de droge humor teksten van Maria Goos. En ik had echt een paar kippevel momenten door beelden die ik niet snel meer vergeet. Wat een stuk en wat een team prestatie! Ik had het nog wel een paar keer willen zien. Bedankt. "
Reactie van : Rinus Ammeraal en Els den Heijer
" Wij willen jullie complimenteren met de grandioze voorstelling Familie. Wij zijn donderdag 2 december jl. naar deze voorstelling geweest. Wat een goede uitvoering zeg. Heel professioneel en dan de lokatie helemaal top. Respect voor de spelers die naar buiten moesten in de sneeuw en kou. Dit maakte het allemaal nog echter. Ook willen we de saxofoniste en de technische ondersteuning/regie complimenteren. Wij hebben genoten en willen zeker meer van jullie horen en zien "
Reactie van : Suzan Coolen
" Heel goed!! De voorstelling zat nog zo in mijn hoofd dat ik erover droomde vannacht. De spelers kregen een Oscar. :-) Vond t heel knap geacteerd van alle spelers! "
Reactie van : Peter Wijninga
" Prachtige voorstelling. Bij vlagen ontroerend. Moest af en toe toch lachen. Fraaie mise-en-scène. Mooie moederrol. Goede muzikale omlijsting. "
Reactie van : Manon
" Lieve spelers en productie, Wat hebben jullie weer een ontzettend mooi stuk neergezet! Een bijzondere mix en balans tussen drama en een vleugje humor. Ik heb genoten! "
Reactie van : Karen-Else
" Ik ben blij dat ik gisterenavond geweest ben om het nieuwe geesteskind van Manon te zien. Wat een creatief talent en wat een persoonlijke manier om met bestaande beproefde teksten om te gaan. Compliment aan alle spelers en aan de crew, ook diegenen die ik niet persoonlijk gesproken heb. Succes verzekerd met de 5 nog komende voorstellingen. "
Reactie van : Heike
" Het gebruik van de ruimte, de omgeving, alles bij elkaar was dit voor mij een perfecte voorstelling! Ik heb onwijs genoten van de verschillende karakters! topgedaan !!! "
Reactie van : Ina Kuiper
" Wat een bijzondere voorstelling! Het spel van de acteurs is intens en erg realistisch. Het raakt je diep, en je emoties gaan van lachen naar huilen en weer terug... De locatie wordt origineel betrokken bij het stuk en maakt het geheel dynamisch en heel echt. Nu 2 dagen later nog steeds erg onder de indruk, mijn complimenten voor het hele team! Graag tot ziens. "
Reactie van : Elske de Graaf
" Ik was gisteren bij jullie voorstelling. Het heeft diepe indruk op mij gemaakt. Wat een geweldig originele enscenering en wat naturel geacteerd! Complimenten! "
Reactie van : Anoniem
" Naar de try out van Familie geweest. Super! Wat een locatie, wat een spel,wat een bijzonder einde. Heel sterk gespeeld. Ondanks het trieste verhaal, humorvolle passages. Bedankt!!!! "
Reactie van : Marieke
" Was as ever weer geweldig! Heel blij met deze ' bonus'- productie, hartelijk dank en gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan. Ik ben er de volgende producties graag weer bij! "

Het Zouthuis

Reacties (5)

Reactie van : Graça en Ruud
" We hebben erg genoten van Het Zouthuis. Geweldig stuk en fantastisch gespeeld. Bij vlagen - helaas - heel herkenbaar. Ga zo door! "
Reactie van : Arjen van der Meijden
" Dit is inmiddels de vierde Rood productie die ik heb gezien, en elke keer ben ik weer positief verrast hoe de lat wéér hoger ligt dan de vorige keer. Het team (en dan bedoel ik zowel de productie als de spelers) is ontzettend goed op elkaar ingespeeld. Ook heeft Rood het weer voor elkaar wat betreft de speellokatie, deze is practhig en voegt veel toe aan het stuk. Bedankt voor de fijne voorstelling, en tot de volgende keer! "
Reactie van : Heike
" Ik was gisteren op de premiere van het zouthuis. Het was zeer professioneel gespeeld en de characters heel herkenbaar. Soms droevig, soms grappig. een stuk om over na te denken. Complimenten aan de makers en acteurs, ze verdienen een grote buehne!!!! "
Reactie van : Mario Auerhaan
" gisteren (do 28/1) de premiere gezien van 'het zouthuis'. wat een mooie,schurende voorstelling. Twee broers en twee zussen uit een gezin komen bij elkaar om de dood te gedenken van het 2-jarig zoontje van één van hen. de moeder rouwt, of probeert dat in ieder geval, maar krijgt er van haar man geen ruimte voor, omdat hij vindt dat hij er voor haar moet zijn. de overigen hebben een eigen agenda, waarin met grote letters 'onmacht' geschreven staat. en dan is er nog de vriendin van een van de broers. die als een olifant deze porceleinkast binnenloopt omdat haar vriend 'vergeten'heeft te zeggen waar ze terecht komt. ziehier de ingredienten waarmee Toneelgroep Rood in 2 x 1 uur een schrijnend drama over verlies op indrukwekkende wijze gestalte geeft. alsof de spelers wonen waar ze spelen bewegen ze zich door de prachtig vormgegeven ruimte. zoals het deel voor de pauze waarin gaande weg de dode baby de ruimte uit wordt gespeeld zodat je je op een moment afvraagt: maar er was toch nog een dode baby, waar het om gaat. en dan sluipt er nog een geheim door het verhaal over het verlies van het ouderlijk huis. wat bijna belangrijker wordt dan de overleden baby. waarna je na de pauze bij je haren wordt teruggesleept naar de realiteit, hun uit de hand gelopen realiteit. en dat die je niet meer loslaat tot aan de surreele scene van het verjaardagslied. zodat je, wanneer je weet dat het afgelopen is, niet weet of je nou moet klappen. een prachtige, intense groepsprestatie. "
Reactie van : Gert en Mieke
" Wij hadden gisteren de eer de generale van Het Zouthuis te zien. Wat een prachtvoorstelling! Geweldige locatie, allen top-acteurs en een boeiende regie van een schitterend stuk. Mooi ook om te zien hoe iedereen van ROOD zijn passie voor theater uit elke porie laten stromen. Komt dat zien zou ik zeggen! "

Cloaca!

Reacties (12)

Reactie van : Erik Leliefeld
" Fantastische voorstelling. Wij hebben erg genoten. Prachtig toneel en ongelofelijk goed op elkaar ingespeeld. Je wordt meegezogen in de levens van de heren op een mooie en zeer orginele locatie. De uitdrukkingen op de gezichten, hun handelen en alle details maken het compleet. Bedankt! Wij kijken uit naar de volgende productie. "
Reactie van : Carlijne
" Echt een geweldige voorstelling! Het spel, de spelers, de sfeer, alles klopte! Echt een aanrader! "
Reactie van : Tjakko
" Erg indrukwekkend! De setting is fantastisch, het acteerwerk is bijzonder sterk, het stuk is intiem, meeslepend met indrukwekkende stiltemomenten en veel raak overgekomen emoties! Erg sterk! "
Reactie van : Judika
" Verrassend, raak, sappige momenten o.a. door dans en muziek, spannend en ontroerend. Valt er meer uit dit stuk te halen? Denk het eigenlijk niet. Wat een top-casting. Ik haat de ijdele regisseur, heb te doen met gekke Tom, kan die laffe politicus wel vertrappen en zielige Pieter voor eeuwig in bescherming nemen..Complimenten aan de spelers en de regisseur. "
Reactie van : Jaap & Liesbeth
" Boven verwachting goed! Dit heeft inderdaad niets meer met amateurtoneel te maken. Waanzinnig hoe deze heren op elkaar ingespeeld zijn en je mee het stuk in nemen. Ook complimenten aan Manon; zeer knap hoe ook dit weer in elkaar is gezet. Heel jammer dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn want we zouden zo nog een keer willen. (Komt het nog uit op DVD?) Succes nog met de volgende voorstellingen. "
Reactie van : Hayley Smith
" What an intimate and moving perception of modern day crisis amongst four good friends. Played so well, the mother in me wanted to run on the stage and rescue them from their webbed chaos. Watching the play was secondary to experiencing the tension and emotions that were only finger tips away from our seats. Although marvelously written by Maria Goos, this piece could not have come so innovatively well together, combined with futuristic technical production without the ingenious leadership of Manon van Gelder and her applause worthy team! A real shame for all those who have missed this Bafta deserving portrayal! "
Reactie van : Connie Ringelberg
" Ben nog vol in hoofd en hart van de voorstelling van gisteravond: een heel bijzondere en mooie ervaring! Het stuk is confronterend, beklemmend en ontroerend. Heel natuurlijk spel, net of ik door een kier van de gordijnen stiekem gluurde; ook per speler knap. Ik leek echt naar die mannen te kijken alsof het realiteit was; daarin hielp de locatie zeer, maar ook het goed gebruiken (leek me) van de kwaliteiten die de spelers van nature hebben. De scenes met verwarring in Tom en de stemmingen (stil spel ook super) van Pieter met name vond ik heel knap. Maar ALLE spelers vond ik van een bovengemiddeld professioneel nivo. (zie vrij vaak toneel) Ook een prachtig programmaboekje; ik zou echter een meer prominente aanduiding van de schrijfster (Maria Goos) logisch en informatief vinden. Het meest mis ik in het boekje de aanduiding dat het om amateurs gaat, dat staat nergens en als je ROOD niet kent heb je geen idee. Connie Ringelberg, die zeer heeft genoten en haar 86 jaar oude tante ook! SUCCES en veel plezier verder nog iedereen! "
Reactie van : Marijn Brouwer
" Een intense belevenis, niet anders te omschrijven. De kleine afstand en het fantastische spel van de heren en dame zorgen ervoor dat je er vanaf het eerste moment in mee gezogen wordt! "
Reactie van : Johram en Randi
" Afgelopen donderdag bij Cloaca geweest. Fantastische organisatie, zeer professioneel. En het stuk was werkelijk aangrijpend. Jullie kunnen trots zijn, wij zijn het i.i.g. op jullie. "
Reactie van : Gerrit van Gelder
" Kicken, kicken en nog eens kicken. Ik heb de voorstelling Cloaca gezien en heb meer dan genoten. Een groot gemeend compliment voor de acteurs. Ze hebben de karakters heel goed laten uitkomen en doorspekt met enorm veel humor. Het bijzondere was dat daar een team acteurs stond dat zo goed op elkaar was ingespeeld dat dit niet meer onder de noemer amateurtoneel valt, voor mij zijn dit profs. Geweldig!!!! Een heel groot compliment gaat uit naar de regisseur. Hoe is het mogelijk om dit op de planken te brengen [...] wat een inzicht in mensen moet [de regisseuse] hebben om deze krachtsinspanning uit de acteurs te halen. Heel veel respect. Ik raad een ieder aan die nog ergens 8 euro heeft liggen om deze uitvoering te gaan zien. U heeft echt een geweldige avond. Met veel dank aan alle medewerkers die zich tot in het kleinste detail hebben ingezet. Chapeau!! Blijf met z'n allen vooral doorgaan. Dit kunnen we niet missen in Nederland. "
Reactie van : Chris van de Velde
" Wat een geweldige voorstelling weer!!!!! Supermooie locatie, prachtig spel en het licht e.d. was ook weer perfect. Eigenlijk alles wat ik van jullie gewend ben, maar toch elke keer weer anders, verrassend en spectaculair goed! "
Reactie van : Mario Auerhaan
" Ik heb met veel plezier en onder uiterst aangename omstandigheden jullie toneelstuk gezien en het voortgezegd onder vrienden en vriendinnen (helaas waren jullie al uitverkocht) ... "

Rashomon

Reacties (5)

Reactie van : Hayley Smith
" Ik begrijp niet dat zo'n voorstelling maar 8 euro kost. Ik zou hier zeker 20 voor over hebben! "
Reactie van : John Deelen
" We hebben erg genoten van de voorstelling. We hebben geboeid zitten kijken tijdens de hele duur. We vonden het bijna te hilarisch worden [...] maar zoals het nu ging was het precies goed. "
Reactie van : Anoniem
" Ik vond de scenes erg mooi. Erg mooi gebruik gemaakt van de locatie en erg goed spel! "
Reactie van : Ian (een van onze jongere toeschouwers)
" het was EEN GEWELDIGE voorstellin.. zo leuk dat ik het niet kan uitleggen. ik kan er niet over ophouden... het leukste toneelstuk dat ik ooit heb gezien en nog een verschikkelijke liefe cast ook nog... maja het was fantastisch... "
Reactie van : Anoniem
" Wat een geweldige avond, van begin tot eind! Alles was erg goed verzorgd, van de reserveringen tot de bar en van het spel tot de aankleding. Bravo voor Toneelgroep Rood! "

Plaats een reactie